activități

MAI 2024

NOAPTEA MUZEELOR


O superbă după amiază la ”Noaptea Muzeelor” - Muzeul Banatului Montan, alături de "Tata Oancea" și Științescu Banatul Montan


18 mai 2024

17 MAi 2024

Ziua porților deschise

     

     Cu mic, cu mare, învățăm să circulam corect. Norme și reguli privind circulația bicicliștilor, prezentate de către Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș- Severin, în cadru Proiectului "Eco-Trasee montane", ediția a III-a.

       Proiectul "Eco-trasee montane" este finanțat prin ,,Fondul Ro Bike Valley” cu sprijinul Fundației Comunitare Timișoara, Fundației Comunitare a Banatului Montan și susținut de Decathlon România.MARTIE 2024

SĂ NE CUNOAȘTEM SCRIITORII


În cadrul proiectului ,,Să ne cunoaștem scriitorii”, inițiat de Biblioteca Orășenească "Tata Oancea" Bocșa, elevii clasei a XI-a B au fost gazda întâlnirii cu scriitorul Cristian-Paul Mozoru. Alături de poet, au mai participat și alți oameni de cultură ai orașului Bocșa.

La final, fiecare elev a primit câte un volum de poezii, însoțit de autograful poetului.


16 martie 2024

27 FEBRUARIE 2024

Eco-Trasee montane, ediția a III-a

     

     Cu mic, cu mare, învățăm să circulam corect. Norme și reguli privind circulația bicicliștilor, prezentate de către Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș- Severin, în cadru Proiectului "Eco-Trasee montane", ediția a III-a.

       Proiectul "Eco-trasee montane" este finanțat prin ,,Fondul Ro Bike Valley” cu sprijinul Fundației Comunitare Timișoara, Fundației Comunitare a Banatului Montan și susținut de Decathlon România.1 decembrie 2023

Sărbătorim împreună Ziua Națională a României

Liceul Teoretic ,,Tata Oancea” din Bocsa, alături de Primăria și Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură și Biblioteca Orășenească Bocșa s-au implicat în organizarea evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României.

Un număr impresionant de elevi, părinți, cadre didactice și cetățeni ai orașului au participat la sărbătorea românilor de pe Insula Paradis.

După slujba de Te-Deum, oficiată de preoții urbei, a urmat un program artistic de cântece patriotice și jocuri populare românești susținut de instituțiile de învățământ. Fanfara orașului a intonat un frumos recital de cântece patriotice. Imnul Național ,,Deșteaptă-te române!”și ,,Hora Unirii”.

În încheiere, toți cei prezenți au servit mâncarea tradițională românească, pregătită de elevii liceului nostru.

La Mulți Ani, România!

La Mulți Ani, români!


24 noiembrie 2023

balul bobocilor  


16-18 noiembrie 2023

Participare la festivalul interjudețean de creație și interpretare a poeziei în grai bănățean "tata Oancea"


Premiul I: Pădină Rosalia și Dumitru Denisa (clasa a XI-a, prof. Vuca Abrudan Diana)

Premiul al II-lea: Muntean Ilinca (clasa a II-a, prof. Miloș Gianina)

Premiul al III-lea: Radu Kevin (clasa a V-a, prof. Cioca Carla) 


NOIEMBRIE 2023

DIN TAINELE JURNALISMULUI

Cu multă emoție, elevi și profesori ai Liceului Teoretic,, Tata Oancea” din Bocșa, au participat la o întâlnire cu jurnalistul de război, MARIO BALINT.

Evenimentul s- a desfășurat astăzi, 15 noiembrie 2023, la sediul Primăriei Orașului Bocșa și a avut ca scop prezentarea cărții ,,Corespondent de război” a autorului Mario Balint, discuția din tainele jurnalismului, iar la final, au fost adresate întrebări corespondentului de război.

Viață în siguranță, domnule Mario Balint!

15 noiembrie 2023

noiembrie 2023

"Raportul înger - copil"

Ca urmare a parteneriatului dintre Liceul Teoretic "Tata Oancea" și Grădinița P.N. nr.5 Bocșa, elevii clasei a XI-a B au vizitat preșcolarii, prilej cu care s-a desfășurat activitatea „Raportul Înger-Copil”. 


9 noiembrie 2023

ianuarie 2023

ziua națională a culturii


19 ianuarie 2023

ianuarie 2023

dor de eminescu


13 ianuarie 2023

decembrie 2022

sculați, sculați boieri mari

Concert colinde în holul liceului și participare la Târgul de Crăciun organizat de Primăria orașului Bocșa

20 - 23 decembrie 2022

DECEmbrie 2022

1 DECEMBRIE - ZIUA NAȚIONALĂ

Holul liceului - Primăria orașului

NOIEmbrie 2022

BALUL BOBOCILOR

Casa de cultură a orașului Bocșa

11 noiembrie 2022

4-5 noiembrie 2022

Participare la festivalul interjudețean de creație și interpretare a poeziei în grai bănățean "tata Oancea"


Premiul I: Muntean Ilinca (clasa I, prof. Gligor Loredana), Nicu Julia Mihaela (clasa a IV-a, prof. Iovănel Narcisa), Buzori Octavia (clasa a V-a, prof. Vuca Abrudan Diana), Tomosvary Vanessa (clasa a VIII-a, prof. Vuca Abrudan Diana), Mură Bianca (clasa a XII-a)

Premiul al II-lea: Radu Kevin Nicolae (clasa a IV-a, prof. Iovănel Narcisa), Pădină Rosalia (clasa a X-a, prof. Vuca Abrudan Diana), Cehan Cornelia și Tutaș Nicoleta (clasa a XII-a, prof. Cioca Carla Florentina)

Premiul al II-lea - secțiunea Creație: prof. Cioca Carla Florentina


octombrie 2022

HALLOWEEN

Concurs de dovleci și de costume

31 octombrie 2022

octombrie 2022

ziua armatei române

la Liceul Teoretic "Tata Oancea"

17 octombrie 2022

octombrie 2022

Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului 


10 octombrie 2022

septembrie 2022

alege viața!

În cadrul parteneriatului dintre Liceul Teoretic „Tata Oancea” din Bocșa și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin în data de 29.09.2022, ora 10, s-a desfășurat o activitate de informare a elevilor privind efectele nocive ale consumului de substanțe psihoactive.

     Au participat din partea CPECA C-S: subinspector de poliție Hanelore Krispin - ofițer psiholog, Adelina Rus - asistent social, din partea I.P.J.Caras-Severin: subinspector Scarlat Rareș - circulație rutieră, subinspector Preda Mihaela, iar din partea liceului au fost prezenți 422 de elevi însoțiți de 22 de cadre didactice.

     

29 septembrie 2022

Septembrie 2022

ZIUA NAȚIONALĂ DE CURĂȚENIE

24 septembrie 2022

Lansare de carte - 16 septembrie 2022

Septembrie 2022